Bloggnorge.com // Mitt scrappehjørne
Start blogg

Mitt scrappehjørne

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Andre og siste dag av studie

Kategori: Skrivestund | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 30. januar , 2019 kl. 00:53

Siste jeg gjorde i går var at jeg var på hørsel test  på Majorstua og så tok jeg t banen til pappa der det for det meste bare ble rydding til noen skulle komme å ta bilder av leiligheten  blir litt  vemodig at han skal selge…ble en liiiten tur på ikea å.i

 I dag kjørte pappa meg til Radiumhospitalet der dagen startet kl 0835-1100  ca med en kognitiv test hos en  nevropsykolog for å sjekke konsentrasjons evnen og det der.

Det varen test jeg  synes var morsom   det  var et ark med mange små  firkanter på rekke å rad  i fargene rød grønn og blå  og de kunne stå etter hverandre og de kunne stå annahver rød og grønn eller grønn og blå og man skulle si fargene på firkantene fortest mulig linje etter linje ohgså vardet et ark  med samme fargene men da sto det skrevet blå med rød skrift grønn med blå og blå med grønn skrift osv og her skulle man  si fragen på skriften og ikke den fargen det sto skrevet  og et ark som var motsatt hvor man skulle si fargen som var skrevet ikke fargen den var skrevet i.

Tok en smak og lukte test å og der fikk jeg til bake meld om at jeg kunne blitt spor hund  og super kokk.😊

Siste besøket var  hos en vanlig lege der viskulle snakkee litt om  det som hadde skjedd de siste dagene han  tok litt tester og  vi kunne spørre og fikk på det vi lurte på. Jeg skal også følges  nøyere opp av leger  og ikke bare fastlegen, som jeg begynner å tvile litt på nå siden han ikke klarer å sette seg inn i situsjonen til Ole.

Blant annet en leger som  har bedre peiling på dette med stoffskifte ++.

Øre nese hals lege da strålingen kan gi gråstær og jeg har visst dårligere hørsel enn det jeg trodde.

Hudlege siden jeg har litt mer enn tre føflekker  og strålingen  brenner huden eller hva han kalte det.

Og en av mine største glede en pedagog😡😟

Også noen fler leger oppå der igjen som jeg ikke husker.

så nå er jeg utslitt og skal sitte i stolen til jeg skal legge meg….jeg kan jo drømme da!!

Ha en fin dag videre allesammen😘😘

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.