Bloggnorge.com // Mitt scrappehjørne
Start blogg

Mitt scrappehjørne

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Noen tok drømmelivet mitt

Kategori: Skrivestund | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 30. januar , 2019 kl. 00:38

Noen tok drømme livet mitt.

Jeg bare satt der og grein eller jeg gjorde ikke det heller tårene bare rant nedover kinnet en etter en mens klumpen i halsen ble større.Så plutselig svalnet det liksom en liten stund før tårene presset på igjen.
Tankene fløy rundt hode mitt tenkte på alle på min alder som har eller venter på det livet jeg så kjært måtte legge fra meg.

Jeg ble sammen med Ole Kristian juli 2010.(Morsom historie)

Vi hadde ikke snakket om det  men, det var noe vi begge drømte om det visste vi.

Drømmen om stifte familie om å  gå på baby avd på H&M Å å se på baby klær, barnevogn, seng ++

Men det  var visst noe som klarte å kuse den drømmen snu livet mitt opp ned og skulle bestemme hvordan livet mitt skulle bli.Jeg vet  at man selv bestemmer hvordan livet skal bli og det der  men, når man har gått i flere år å drømt om et A4 liv med mann barn ++ og plutselig finner ut at man orker ikke halvparten av det man trodde og i tillegg får det slengt i tryne av deg selv  at det livet kan du ikke få finn deg et nytt liv som passer for deg gjør ting du klarer drømme livet ditt har noen andre fått.

Det er tungt å ta innover seg.Plutselig er det noe man ikke har bestemt selv eller har kotrollen over som BANG bestemmer at  nå er livet du levde  fra 1986-1995  over finn deg et nytt.

Vi har to hunder nå som er pelsbarna våre som vi ikke kunne levd uten dem. de får masse masse masse kos og oppmerksom het hver dag, mat ,vann, turer og godbitene vet de hvor er så hvis jeg eller Ole har vært litt dumme vet han eldste hvor han skal gå å sette deg å se på oss med stoore dådyrøyne å se veldig stakkarslig ut.

Om natta får de sove i senga som regel men, små hunder tar veeeeldig stor  plass.

Uretferdig hvordan en ting kan ødelegge så mye og knuse drømmer i tusen biter.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.