Bloggnorge.com // Mitt scrappehjørne
Start blogg

Mitt scrappehjørne

Just another Bloggnorge – Gratis blogg site

Første dag av studie

Kategori: Skrivestund | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 30. januar , 2019 kl. 00:52

Tidligere i år  sa jeg Ja til å Være med på et KOS MET studie for de som hadde hjernesvulst mellom 1976 og 2013 og nå var jeg hos mamma og ingen vei tilbake.

Ble vekt 0530 i dag og dette var synet som møtte meg.

Og vi snakker 11 mai😡

Jeg og mamma Kjørte hjemme fra 0545 ca trekvarter før tia og vi var fremme en time før men, i dag tok vi ingen sjanser.

Møtte opp på barnemedisinsk poliklinikk der jeg møtte en til som hadde hatt samme som meg og det var koslig😊Etterhvert kom det en sykesøster å PG tok oss med til laben der det ble blodprøve….16 glass😱🤔😷 etter det spiste vi frokost  de hadde jo tappet oss for en del blod så  vi måtte ha litt energi  før det ble røntgen av kjeven for å sjekke røttene på tennene o bentetthets måling for å sjekke benskjørhet å det.

Så her gikk det fort i svingene

Så spiste vi lunch på riksen regning før mamma dro videre så ble det litt venting til og nå sitter vi i drosje til majorstu huset der vi skal ta hørsel test så drar vi hver vår vei. Jeg til pappa og sykesøster og Torstein tilbake til sykehuset. Fikk tilbud om hotell jeg å men benytter meg heller av hotell pappa😊😂😘

Så får vi se hva morgen dagen bringer på Radiumhospitalet pitalet😊

Ha en fin dag klem klem😘😘

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.